Povestea noastră


Povestea DATSA TEXTIL a început în 2004, inițial ca o societate suedezo-română. Fabrica este situată la aproximativ 100 km de București, ȋn Buzău, ȋn inima regiunii sud-estice a României, o zonă cunoscută pentru tradiția sa în fabricarea tricotajelor.

Din decembrie 2014, Sara Wechsler, unul dintre fondatori, a devenit singurul proprietar, ceea ce a transformat compania ȋntr-o afacere 100% românească, deținută și condusă de dânsa și de a doua generație a familiei sale.

DATSA are aproape 100 de angajați, majoritatea femei, care, prin învățare constantă și dezvoltare tehnologică, produc articole de îmbrăcăminte ce îndeplinesc cele mai stricte și mai diverse cerințe ale clienților mari din întreaga Europa

Sara Wechsler

Sara Wechsler

Fondator si administrator

Doamna Sara Wechsler, joacă un rol important în promovarea industriei textile și a exporturilor românești, de peste 50 de ani. Ȋn momentul ȋn care investitorii privați au început să fie interesați de oportunitățile pieței locale, dânsa a fost identificată drept persoana ideală pentru a începe această nouă afacere. Ȋn momentul ȋn care investitorii privați au început să fie interesați de oportunitățile pieței locale, doamna Sara Wechsler a fost identificată drept persoana ideală pentru a începe această nouă afacere. Cu energia ei molipsitoare, a angajat și instruit o echipă numeroasă, ȋn rândul căreia a insuflat o nouă cultură antreprenorială. Dânsa a adus împreună diferite entități din industria textilă pentru a obține o reprezentare comercială mai puternică, precum și în ceea ce privește programele guvernamentale și europene de stimulare financiară.

Sara conduce personal proiecte sociale în beneficiul întregii comunități.

Echipa noastra

Raluca Bucur

Director Executiv

Mirela Puiu

Director Comercial

Liat Wechsler

Director Dezvoltare

Crina Răican

Director Tehnic

Minela Neneciu

Director Cercetare, Dezvoltare, Inovare

Daniel Ionuț Ion

Director Departament Tricotat & Programator Șef

Corina Kraus

Director Financiar

Gina Deciu

Director Linie Producție

Fabrica Noastra

This post is also available in: EN (EN)