Ne pasă


Comunitatea noastra

DATSA TEXTIL este membru al Asociației Romanian Textile Concept, care reunește producătorii din domeniul textilelor, pielăriei, îmbrăcămintei și încălțămintei din regiunile București-Ilfov, Sud Muntenia si Sud-Est.

DATSA TEXTIL este, de asemenea, membru al Clusterului Romanian Textile Concept, format din 40 de producători din industria textilă și de îmbrăcăminte din sudul României și alte 23 de organizații: universități și institute de cercetare și dezvoltare, instituții publice și alte entități care oferă servicii industriei textile.

În ianuarie 2016, Clusterul Romanian Textile Concept a primit Medalia de Argint pentru excelență, o calificare recunoscută la nivel european și internațional, care a fost reînnoită în 2019.

Noi și ceilalți membri ai clusterului am participat la diferite proiecte finanțate atât de către UE cât și de Guvernul României. Aceste inițiative se concentrează pe eficientizarea producției prin modernizarea echipamentelor, management de calitate și dezvoltarea de produse inovatoare.

Suntem întotdeauna ȋn căutarea unei noi provocări, ne ȋndreptăm eforturile către inovare și cercetare, cu ajutorul Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Textile și Pielărie, precum și prin participarea la diverse proiecte finanțate de UE.

SILVER Cluster Management Excellence

Romanian Textile Concept

Angajatii nostri

  • Suntem o afacere de familie și toți angajații noștri fac parte din această familie.
  • Toți cei de la DATSA se mândresc cu realizarea unor produse confortabile, care aduc bucurie celor care le poartă.
  • Îndeplinim toate cerințele de sănătate și siguranță (ISO 45001:2018).
  • Încurajăm grija, creativitatea și inițiativa personală.

Mediul inconjurator

  • Toate deșeurile textile sunt trimise la unități de reciclare.
  • Dezvoltăm noi modalități de utilizare a firelor și materialelor reciclate.
  • Ne ajutăm clienții să aleagă opțiuni naturale și sustenabile atunci când realizăm un nou produs, ȋn ȋncercarea de a atinge obiectivele unei economii circulare.
  • Panourile solare produc electricitate pentru a alimenta o parte dintre operațiunile fabricii.

This post is also available in: EN (EN)