Cine suntem

Suntem o fabrică de tricotaje din Buzău, un business românesc de familie. Furnizăm articole de tricotat finisate pret a porter, de la proiectare până la livrare pentru mărci private, lanț de retail și instituții publice.
Materiile prime pe care le folosim în procesele noastre de fabricație respectă standardele de calitate medii și de lux. Folosim mașini de tricotat Stoll Flatbed.
Pe lângă interesul acordat clienților noștri, avem grijă și de dezvoltarea sectorului de activitate si a comunitatii locale, de promovarea ocuparii forței de muncă și crearea de noi oportunități.

  • Clienții noștri ne aleg datorită atenției pe care o acordăm calității, fiabilității și respectării termenelor de livrare la timp.
  • Capacitatea noastră anuală de producție se ridică la 100.000 de articole de îmbrăcăminte.
  • Lucrăm cu fire de bumbac și lână, precum și cu amestecuri din bumbac, lână, acrylic, poliamidă, etc.
  • Garniturile și accesoriile pot fi aplicate la masina sau manual pentru a asigura calitate, durabilitate and unicitate.

Ce va oferim

Abilități

Putem crea diferite tipuri de structuri de tricotat, cum ar fi: jerseuri, riburi, structuri Milano sau half-Milano, Rex, lincs-lincs, ajoururi, torsade, aran, jacquard, intarsia, fully fashion, etc.

PRODUSELE NOASTRE

Tehnologii moderne

Mașinile noastre pot fi adaptate la fiecare produs și ne permit să lucrăm cu diferite tipuri de fire: lână, bumbac, amestecuri și alte tipuri speciale.

TEHNOLOGIE

Personal Calificat

Avem aproape 100 de angajați, majoritatea femei, care produc articole de îmbrăcăminte ce îndeplinesc cele mai stricte și mai diverse cerințe ale clienților mari din întreaga Europa.

POVESTEA NOASTRĂ

Tehnologie 
si echipament

Materie
primă

Utilaje și
echipamente

Proces
și calitate

Ambalare
și expediere

Clientii nostri

TW Kempton

Sinus Fashion

Secuiana

NEO Fashion

Huisman Tricot

Fashion Barcode

Batela

Afibel

Versace

PULL & BEAR

TORRAS

Marc Jacobs

SPANX

Naive

Nordstrom

This post is also available in: EN (EN)