Despre Noi

Infiintata in 2004 ca o companie privata romano – suedeza, DATSA TEXTIL este localizata in Buzau – Romania, o regiune cu traditie indelungata in industria de tricotaje. Incepand din decembrie 2014, Datsa este o companie cu capital 100% romanesc.

Servicii

Datsa este organizata astfel incat sa poata oferi clientilor sai produse finite, de la design pana la livrare.

Acordam toata atentia necesara fiecarui detaliu al produselor, de aceea ne ocupam de intregul lant de productie: proiectare contexturi, constructie tipare, mostrare, aprovizionare cu fire si accesorii, tricotare si confectionare produse, finisare, spalare, control de calitate, transport.

De asemenea, in colaborare cu diverse firme specializate putem oferi si servicii aditionale, atunci cand produsele necesita folosirea unor operatii speciale precum vopsire, imprimare, broderie etc.

Experienta

Situata intr-o zona cu traditie in industria textila, si mai ales a tricotajelor, Datsa are o echipa de peste 150 angajati cu experienta indelungata in domeniu. Maturitatea noastra profesionala, reflectata in produsele noastre, ne permite sa raspundem celor mai variate cerinte ale clientilor.

100% calitate

Calitatea pe care o livram reiese din mentalitatea lucrului bine facut insuflata fiecarui angajat. Verificam totul pana la cel mai mic detaliu pentru a putea livra produse care sa corespunda celor mai inalte cerinte. Ne punem in pielea persoanelor care vor purta aceste produse si lucram cu acest gand in minte si in suflet.

Livrari la timp

Ne respectam pe noi, angajatii nostri si ne respectam si clientii. Ne organizam in asa fel incat chiar si in cele mai aglomerate perioade sa respectam termenele de livrare. Satisfactia clientilor nostri este pe primul loc!

Cercetare – Inovare

Pentru ca vrem intotdeauna sa ne autodepasim, ne-am directionat activitatea din ce in ce mai mult spre inovare si cercetare cu ajutorul Institutului National de Cercetare Dezvoltare Textile Pielarie, prin diverse proiecte cu finantare europeana, cum ar fi:

– lider de proiect EUREKA – Proiectul GarmNet „Noua Paradigma a Proceselor si Serviciilor de Piata pentru Imbracaminte destinata Persoanelor Obeze si Varstnice”  http://www.garmnet.eu/ro/

– partener in proiectul SESEC – „Eficientizarea Energiei Sustenabile pentru Industria Europeana de Imbracaminte” –

– partener in initiativa ERA-NET, MANUNET – Proiectul PRINTEX „Imprimarea electronicelor pe textile pentru electroterapie”

Certificari

Am fost si suntem mereu preocupati de calitatea produselor si a servicilor pe care le oferim partenerilor si clientilor nostri, motiv pentru care am obtinut certificarile ISO 9001:2001 (sistem de management al calitatii) si OHSAS 18001:2008 (sistem de management al sanatatii si sigurantei muncii) in 2008.

In ceea ce priveste activitatea de auditare, Datsa Textil este auditata de firme de renume international, care ne sunt si clienti: Arcadia, Tesco, Marks & Spencer. In plus, Datsa a beneficiat de un audit energetic in 2014, in cadrul proiectului european SESEC („Economisirea Energiei Sustenabile pentru Industria Europeana de Imbracaminte”), ceea ce a dus la eficientizarea consumului de energie.